Архів новин за 11 Лютого 2023

17:02
Учні Секунської гімназії беруть участь в акції «Зігрій солдата».
16:02
Відбулась стратегічна сесія «Реформа шкільного харчування: стратегічний розвиток в умовах війни та повоєнного відновлення України».
16:02
Троє студентів кафедри комп’ютерних наук факультету комп’ютерних наук та інформаційних технологій ЛНТУ здобули перемогу в обласному етапі всеукраїнського конкурсу винахідницьких та раціоналізаторських проєктів.
15:02
Четверо школярів із Вараського району стали призерами обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.
14:02
В Україні з’явилася національна екосистема вивчення та тестування рівня володіння англійською мовою.
13:02
Відбулися засідання команд психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами
13:02
Нещодавно надійшли підсумки обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір»
12:02
У ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури – призерка з Лищенського ліцею Підгайцівської громади Марина Романюк.
12:02
Для здобувачів освіти Буцинського ліцею Дубівської сільської ради та Головненського ліцею Головненської селищної ради рятувальники провели уроки безпеки.
12:02
Луцький національний технічний університет передав вантажний автомобіль «Камаз» для потреб Збройних Сил України.
12:02
Для українців, які перебувають у Польщі, створили курси для розвитку цифрових компетентностей.
11:02
У Старій Вижівці провели навчальний семінар для керівників закладів загальної середньої освіти Старовижівської територіальної громади.
11:02
Днями волонтери Полицької громади доставили черговий гуманітарний вантаж захисникам на передову і повернулись додому не з пустими руками
10:02
Всеукраїнська онлайн-система освіти та піклування за дітьми раннього дошкільного віку «Mr.Leader» пропонує батькам цікаві активності для малюків віком від двох до шести років.
09:02
В Україні створили серіал для вчителів, вихователів, волонтерів і всіх, хто працює з дітьми, щоб ліпше зрозуміти почуття та емоційні реакції.
25/04/2024 Четвер
25.04.2024