Архів новин за 19 Лютого 2023

18:02
Учні Крижівського ліцею виготовили та передали для Збройних сил України партію окопних свічок. Також діти підготували для захисників патріотичні малюнки.
17:02
Одинадцятикласниці Дубенського ліцею №5 неодноразово демонстрували свої таланти, оформлюючи стіни укриття та шкільних кімнат.
17:02
У луцькому ліцеї №1 волонтери, серед яких вчителі та батьки учнів, виготовляють «космічне сало» – приправлене перцем і паприкою мелене сало з часником. Від початку повномасштабної війни приготували для військових 13 тонн поживного продукту.
17:02
Віцепрем’єрка України Ірина Верещук разом з командою Мінреінтеграції поспілкувалася з внутрішньо переміщеними переселенцями, які проживають у гуртожитку Луцького педагогічного коледжу.
17:02
Двоє учнів з Підгайцівської громади, що в Луцькому районі, показали високий рівень навчальних досягнень, знання, ерудицію на обласному етапі інтелектуальних змагань з математики та інформаційних технологій.
17:02
Для ліцеїв та гімназій Рівненської громади закупили генератори та циркуляційні насоси за кошти місцевого бюджету, а для закладів медицини - отримали генератори від закордонних меценатів.
16:02
В Україні погодили Порядок проведення позапланових перевірок закладів освіти, який розробила Державна служба якості освіти.
15:02
Учительки англійської мови, які працюють у закладах загальної середньої освіти Камінь-Каширської міської ради, стали учасницями навчального курсу «Викладання та навчання у важкі часи» для педагогів з України
14:02
У Луцькому національному технічному університеті тривають будівельні роботи. Тут один із корпусів переробляють з учбово-лабораторного у гуртожиток для внутрішньо переміщених осіб.
13:02
Саморобні запальнички для захисників роблять учні та вчителі Погулянківської гімназії Камінь-Каширської міської ради.
13:02
У гімназії села Седлище відбувся кольоровий тиждень
12:02
Щороку 19 лютого українці відзначають День державного герба України.
12:02
Зміст і наповнення шкільних предметів, що стосуватимуться навчання школярів навичкам з цивільного захисту, тактичної медицини або загальної довійськової підготовки, буде оновлений, зважаючи на нові виклики, які постали перед державою.
11:02
У тимчасово захопленому Маріуполі російські загарбники викидають книжки з бібліотечних фондів Приазовського державного університету.
11:02
Працівники відділу екоосвіти Ужанського національного парку провели черговий захід з учнями 5-6 класів на тему: «Птахи, що зимують».
10:02
Христина Мельник і Ярослав Андрійчук – студенти І курсу медичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки впродовж місяця навчались у Люблінському медичному університеті.
09:02
Групова світлина учнів школи-семирічки в селі Пляшева
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024