Волинських школярів нагородили за знання історії «Лесиного вишу»

22 Січня 2023, 20:35
Нагородили переможців інтернет-вікторини 2286
Нагородили переможців інтернет-вікторини

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулося нагородження учасників інтернет-вікторини «Історія Лесиного вишу» серед учнівської молоді закладів загальної середньої освіти Волинської області.
Як інформує ВНУ, на дійство до головного корпусу Університету приїхали учні та вчителі з різних куточків Волині. 

Також на церемонії відзначення найкращих учасників були присутні проректор з навчальної роботи та рекрутації Юрій Громик, проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Людмила Єлісєєва і координатора конкурсу, доцент кафедри історії України та археології Лариса Годик-Понєдєльнік.

А ініціювала проведення вікторини кафедра історії України та археології факультету історії, політології та національної безпеки.

 «Ми дуже любимо історію і хочемо, щоб нашу історію знали не тільки студенти, викладачі, а й учні та всі волиняни. Це була мета вікторини. Питання були досить різноманітні, але наші учні показали хороші знання про життя закладу і його патронеси», – сказала Лариса Годик-Понєдєльнік.

Проректор з навчальної роботи та рекрутації Юрій Громик зазначив, що факт реалізації вікторини дуже приємний, бо всі працівники Університету пишаються його історією та здобутками. Також проректор запросив учнів продовжити навчання та здобути вищу освіту саме у найстарішому і найбільшому ЗВО Волині.

Проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Людмила Єлісєєва розповіла про міжнародне співробітництво з країнами Європейського Союзу, втілення програми «Подвійний диплом» й інші можливості, які відкриваються перед студентами.

Згодом учні отримали дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів за перемогу у вікторині, а їхні наставники-вчителі – подяки для навчальних закладів за плідну співпрацю та вагомий внесок у формування сучасної, всебічно розвинутої, громадсько свідомої учнівської молоді, її навчально-патріотичне виховання.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024