Вчителів англійської мови українських шкіл хочуть забезпечити найкращими практиками з навчання

04 Лютого 2023, 11:21
Онлайн-урок англійської 2169
Онлайн-урок англійської

У Міністерстві освіти і науки України відбулася зустріч із представниками Посольства США в Україні та Американських Рад з міжнародної освіти.

Захід відбувся в межах проєкту «Програма підтримки дистанційного навчання англійської мови для закладів середньої освіти України», що реалізується Американськими Радами з міжнародної освіти у співпраці із МОН та за підтримки Посольства США, – повідомляє МОН.

Головна мета – обговорити перспективи розвитку та подальше масштабування проєкту.

«Вдячний колегам із посольства США та Американським Радам за підтримку у розвитку освіти нашої країни, зокрема у сфері дистанційного навчання англійської мови. Нам важливо, щоб кожен освітянин мав високий рівень англійської мови в Україні, адже це один із важливих елементів подальшої інтеграції України з західними демократичними спільнотами», – зазначив генеральний директор директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Олег  Єресько.

У межах проєкту робоча група із американських та українських консультантів, фахівців у сфері дистанційного навчання англійської мови, розробляють освітні продукти, які мають на меті оснастити вчителів англійської мови закладів середньої освіти України інструментами та найкращими практиками з навчання англійської мови онлайн. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром