Міносвіти підписало меморандум про співпрацю з корпорацією «Профі»

11 Березня 2023, 09:11
Міносвіти підписало меморандум про співпрацю з корпорацією «Профі» 2363
Міносвіти підписало меморандум про співпрацю з корпорацією «Профі»

Міністерство освіти і науки підписало меморандум про співпрацю з корпорацією «Профі».

Учасники планують зосередитися на підготовці, перепідготовці, підвищенні кваліфікації дорослого населення із професій машинобудівної галузі, яких потребує ринок праці. Договір підписали 7 березня 2022 року. Про це ідеться на сайті МОН.

Співпраця відбуватиметься у таких напрямах:

  1. Розроблення та оновлення освітніх стандартів і програм для професій машинобудівної галузі. 
  2. Удосконалення форм і методів підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації робітничих кадрів відповідно до потреб підприємств машинобудівної галузі.
  3. Обмін досвідом роботи із забезпечення навчальних центрів із професій машинобудівного профілю необхідною технікою, обладнанням, матеріалами та організації їхньої діяльності.
  4. Надання допомоги закладам професійної освіти, на базі яких створюються навчально-практичні центри з професій машинобудівного профілю, у формуванні переліку техніки, обладнання, матеріалів, якими мають бути оснащені такі центри.
  5. Розроблення навчальних посібників, навчально-методичних матеріалів для педагогів та учнів закладів професійної освіти.
  6. Удосконалення професійної освіти з урахуванням найкращих міжнародних стандартів і практик, сучасних та перспективних потреб ринку праці.

Читайте також: МОН розпочинає активну співпрацю з Радою Європи. 

 

Коментарі
13 Березня 2023, 12:11
Рік тому підписали??
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024