Учителів української мови та математики запрошують до спільноти онлайн-тьюторів

18 Березня 2023, 16:44
Учителька 2258
Учителька

Проєкт «Освітній суп» набирає учителів української мови та математики.  

Педагогів запрошують доєднатися до онлайн-спільноти тьюторів у межах цього проєкту, який реалізує громадська організація «Навчай для України» у партнерстві зі Світовим банком за підтримки «UBS Optimus Foundation». Про це написали на сайті МОН.

«Освітній суп» – безкоштовні онлайн-заняття в малих групах з урахуванням шкільної програми для учнів 5-10 класів. Це нагода для вчителів за винагороду допомогти українським дітям надолужити освітні втрати.

Залученість учителя – мінімум шість годин на тиждень, старт нової хвилі проєкту − 19 квітня 2023 року. За бажанням учителі зможуть проводити заняття і у майбутніх хвилях.

На початку проєкту всі учасники пройдуть інтенсивну програму підготовки з основ тьюторингу та отримають сертифікат від Міжнародної академії тьюторингу, який зараховується для підвищення кваліфікації.

Протягом реалізації проєкту вчителі матимуть супервізійну підтримку та консультації щодо поліпшення процесу викладання.

Щоб узяти участь, потрібно до 2 квітня 2023 року заповнити реєстраційну форму за посиланням. До заявки потрібно завантажити копії документів про освіту та коротке відео із відповіддю на питання «Як я роблю онлайн-навчання ефективним».

Інформацію про результати відбору учасники отримають на електронну адресу, вказану під час реєстрації. На тих, хто пройде відбірковий етап, чекає співбесіда.

Читайте також: Положення про сертифікацію освітян: які зміни відбулися. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024