Учні Камінь-Каширського училища зустрілися із поліцією області

28 Травня 2023, 12:08
Зустріч з поліцейськими 861
Зустріч з поліцейськими

Керівниця Центру кар’єри Наталія Степанець стверджує, що справжній та успішний  професіонал повинен чітко усвідомлювати свої обов’язки перед державою і знати свої права. 

Саме тому разом з учнями Камінь-Каширського вищого училища здійснили інформаційно-просвітницька зустріч із представниками Камінь-Каширського районного відділення поліції ГУНП у Волинській області. Про це йдеться на сторінці у фейсбуці закладу.

Працівники сектору дотримання прав людини Камінь-Каширського РВП ГУНП у Волинській області та поліцейські продемонстрували учням особливості функціонування системи контролю за дотриманням прав людини «Custody Records», роз’яснили значення інноваційної системи у забезпеченні прав громадян, які перебувають під контролем  поліції.

 Учні мали можливість ознайомитися з умовами перебування громадян у підрозділі поліції.

Також, наочно продемонстрували відеозаписи із оглядових камер, встановлених у підрозділах поліції Волинської області. Зокрема, щодо заподіяння  затриманими особами собі тілесних ушкоджень.  Саме встановлене відеоспостереження надає можливість об’єктивно досліджувати ситуації, що виникають.

Тож учнівська молодь чітко зрозуміла, щоб успішно відбудувати і розвивати нашу Україну слід чітко дотримуватися законів держави, формувати справжнє європейське суспільство.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024