Студенти та викладачі ЛНТУ побували на екскурсії в АТ «Волиньгаз»

31 Травня 2023, 10:07
Студенти та викладачі ЛНТУ побували на екскурсії в АТ «Волиньгаз» 515
Студенти та викладачі ЛНТУ побували на екскурсії в АТ «Волиньгаз»

За ініціативи директора технічного АТ «Волиньгаз» Дмитра Кукоби та доцента кафедри АКІТ Олега Кайдика, у рамках підписаного меморандуму про співпрацю, була організована екскурсія представників факультету комп’ютерних та інформаційних технологій в Освітній простір АТ «Волиньгаз».

Про це йдеться на сайті закладу.

Факультет КІТ був представлений деканом Інною Кондіус, професорсько-викладацьким складом кафедр «Автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій» й «Електроніки та телекомунікацій» і здобувачами освіти, які навчаються за такими освітніми програмами, як «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», «Мікро- і наносистемна техніка», «Електроніка».

Дмитро Кукоба ознайомив присутніх із структурою та завданнями Освітнього простору АТ «Волиньгаз». Екскурсію одним із десяти інноваційних освітніх підрозділів доповнили головний метролог Сергій Сьомак та начальник управління експлуатації Андрій Цибульський.

У своєму виступі Дмитро Кукоба розповів про регіональну газову компанію «Волиньгаз» та акцентував увагу на залученні до її рядів талановитих та ініціативних випускників нашого навчального закладу. Ще одним напрямком доповіді керівника були технології та перспективи розвитку сучасного газорозподільного обладнання вітчизняного виробника RGCProduction.

Перерва на каву дозволила керівникам структурних підрозділів АТ «Волиньгаз» провести конструктивний діалог із здобувачами вищої освіти та науковцями Луцького національного технічного університету. Студентам були запропоновані реальні можливості працевлаштування уже сьогодні, а викладачам можливості подальшої співпраці.

На завершення екскурсії, делегація ЛНТУ відвідала клас віртуальної реальності, у якому охочі спробували свої сили та навики під час виконання поставлених перед ними завданнями.

Даний захід дозволив присутнім набути початкові Soft Skills щодо професійних навиків та вмінь, які отримують працівники компанії під час свого навчання або підвищення кваліфікації.

Читайте також: Науковців ЛНТУ відзначили почесними грамотами та подяками

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024