Триває Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків «Я досліджую цей світ»

02 Червня 2023, 11:18
Реклама Реклама 1645
Реклама

До 15 червня надсилайте малюнки ваших дітей 4–10 років у межах творчого конкурсу щодо протидії туберкульозу та отримайте подарунки.

Вчіться разом зі своєю дитиною піклуватися про здоров’я та беріть участь у всеукраїнському конкурсі малюнків «Я досліджую цей світ».

Основне завдання — творчо зобразити бачення турботи, свого здоров’я та захисту близьких за мотивами мультфільму «Стань дослідником». У ньому діти дізнаються більше про туберкульоз, зміцнення імунітету та правила здорового життя. Подивіться разом із дитиною всі серії перед тим, як малювати: 

Переможці конкурсу отримають набори для малювання.

До участі приймаємо малюнки від дітей 4–10 років. Надсилайте їх на адресу [email protected] до 15 червня 2023 р. включно. У темі листа вкажіть прізвище, ім’я автора/-ки та назву малюнка.

У самому листі також вкажіть вік дитини, область і місто проживання, номер телефону одного з батьків. Якісне фото чи скан малюнка надішліть вкладеним файлом (не в тілі повідомлення). 

Конкурсна комісія оцінюватиме: 

  1. творчий задум автора/-ки;

  2. ілюстрацію теми турботи;

  3. оригінальність;

  4. емоційність роботи.

Організатори оголосять імена переможців конкурсу 20 червня на Facebook-сторінці ГО «Інтерньюз-Україна» та окремим листом на електронні адреси учасників. 

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до координаторки проєкту Лілії Степченко [email protected].

Проєкт реалізували Партнерством «Зупинимо туберкульоз. Україна», секретаріатом якого є ВБО «Конвіктус Україна». Проєкт реалізовано завдяки щирій підтримці американського народу, наданій Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) шляхом фінансування проєкту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні». Проєкт є відповідальністю авторів та не обов'язково відображає погляди USAID чи уряду Сполучених Штатів Америки.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024
16.03.2024
15.03.2024