Благодійні «Літні вечорниці» провели в Острозькій академії

05 Червня 2023, 08:29
Благодійний захід у Острозькій академії 366
Благодійний захід у Острозькій академії

Представники навчально-наукового інституту соціально-гуманітарного менеджменту організували з нагоди Міжнародного дня захисту дітей благодійний ярмарок-фестиваль. 

Учасники могли долучитися до аукціону та відчути атмосферу справжніх українських народних забав та ігор.

Під час заходу вдалося зібрати 7174 гривні. Частина коштів буде передана у благодійний фонд «Голоси дітей», який допомагає дітям, постраждалим від військових дій із 2015 року; інша частина – на збір для випускника, колишнього викладача Острозької академії, йдеться на сайті університету.

«Ольга Крицька, наша Гальшка, запропонувала провести аукціон із прикрасами з бісеру, які вона робить своїми руками. Так ми почали розробляти ідею. Захід від початку мав бути повністю благодійним, але саме такого формату набув у процесі підготовки. Долучались різні люди, пропонували різні речі. Насправді зараз можна будь-яке вміння трансформувати у благодійний внесок. Сподіваюсь, що ми це продемонстрували. Війна продовжується, як би ми не втомлювались. Якщо маємо хоча б невелику можливість допомогти, то нею варто скористатися», – зазначила студентська деканеса Інституту соціально-гуманітарного менеджменту Єва Коритна.

Враженнями від заходу поділилася студентка 1-го курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Українська мова та література» Оксана Швая:

«Вечір був дуже насиченим! Усі змогли поділитись частинкою свого студентського бюджету, що трохи допоможе нашим воїнам у тяжкій боротьбі за Україну. Також багато хто пізнав автентичні українські забавки, а це змусило нас ще більше цінувати надбання українського народу!».

У матеріалі використано ілюстрації із сайту Національного університету «Острозька академія».

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024