Відбудуться Всеукраїнські Косачівські педагогічні читання

09 Червня 2023, 15:59
Зображення ілюстративне з відкритих джерел 373
Зображення ілюстративне з відкритих джерел

У Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти  проведуть VІІІ Всеукраїнські Косачівські педагогічні читання «Освіта та виховання в родині Косачів. Педагогічне краєзнавство: стратегічні орієнтири сучасного освітнього процесу».

 Організатори запрошують до участі науково-педагогічних, наукових та педагогічних працівників, керівників закладів освіти, краєзнавців, бібліотечних й музейних працівників, –повідомляють на сайті інституту.

До розгляду пропонуються такі питання: педагогічне краєзнавство: історія та перспективи розвитку; Олена Пчілка: особистість, творчий шлях, доля; Леся Українка і Олена Пчілка в контексті української та світової педагогічної думки та практики; творче використання педагогами, бібліотечними і музейними працівниками життєвого та творчого шляху Олени Пчілки, Лесі Українки, членів родини Косачів-Драгоманових у навчанні та вихованні підростаючого покоління.

Відбудеться науковий захід 23 червня. 

Читання проходитимуть в онлайн-режимі за допомогою сервісів Google.

Для участі в читаннях до 12 червня 2023 р. необхідно зареєструватися за покликанням  та надіслати на електронну адресу [email protected] текст статті або тез. 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024