Викладачі Луцького вишу навчали школярів сучасним підходам до імітаційного моделювання

09 Червня 2023, 18:30
Заняття зі школярами. Світлина із сайту ЛНТУ 397
Заняття зі школярами. Світлина із сайту ЛНТУ

Учнів 8 та 10 класів Волинського наукового ліцею знайомили із сучасними підходами до планування, проєктування та моделювання інженерних та архітектурних об’єктів. 

Захід провели на базі Луцького національного технічного університету, обравши тему «Дорожня безпека в віртуальному світі: можливості та перспективи імітаційного моделювання». 

Викладачі університету провели тренінг зі створення імітаційної моделі дорожнього руху в PTV Vissim, а також лекцію та майстер-клас «Основи архітектури, дизайну та ландшафтного дизайну». 

Учасники мали змогу дізнатися більше про планування, архітектуру, урбаністику та принципи забудови сучасних міст. 

Участь у тренінгу зі створення імітаційної моделі дорожнього руху в PTV Vissim дає молоді унікальну можливість сприймати проблеми дорожньої безпеки з нової перспективи та шукати інноваційні рішення. Це допомагає набути практичних навичок та розуміння того, як можна поліпшити безпеку дорожнього руху за допомогою сучасних технологій, – йдеться у повідомленні на сайті Луцького національного технічного університету.

Натомість ознайомлення з основами архітектури, дизайну та ландшафтного дизайну допомагає молоді зрозуміти важливість розробки структурно збалансованих та естетично привабливих просторів. 

Учні можуть освоїти основні принципи та методи планування міст, враховуючи функціональність, ергономіку, енергоефективність та естетичні аспекти.

Залучення молоді та використання сучасних підходів до планування, архітектури та інжинірингу важливі для ефективного розвитку суспільства. Це допомагає створити умови для інноваційного мислення, творчого підходу та розвитку нових рішень, що сприятимуть сталому розвитку країни.

У  публікації використані світлини із сайту Луцького національного технічного університету.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром