Сімдесят педагогічних працівників підвищили свої професійні кваліфікації на базі рівненського училища

12 Березня 2024, 18:41
У Рівненському вищому професійному училищі ресторанного сервісу та торгівлі. Фото: сторінка закладу 351
У Рівненському вищому професійному училищі ресторанного сервісу та торгівлі. Фото: сторінка закладу

У Рівненському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі упродовж лютого та березня свої професійні кваліфікації підвищили 70 педагогів. 

Учасниками програми стажування стали представники Черкаської, Івано-Франківської,  Рівненської, Донецької, Миколаївської, Сумської та Кіровоградської областей, – повідомили у соцмережах училища. 

Навчання відбувалося на базі навчально-практичного центру інноваційних харчових технологій.

Під час стажування. Фото: соцмережі закладу освіти
Під час стажування. Фото: соцмережі закладу освіти

Виготовлені учансиками стажування страви. Фото: соцмережі закладу освіти
Виготовлені учансиками стажування страви. Фото: соцмережі закладу освіти

Педагоги закладів професійної освіти готували сучасні страви з кухонь різних країн світу: китайську страву «Ло мейн», кростіні «Капрезе», мармелад з синьої цибулі, свинину запечена з топенадом, лосось «По-тайськи», мілфей з цукіні, рікотою та пармезаном.

Під час стажування. Фото: соцмережі закладу освіти
Під час стажування. Фото: соцмережі закладу освіти

Виготовлені учансиками стажування страви. Фото: соцмережі закладу освіти
Виготовлені учансиками стажування страви. Фото: соцмережі закладу освіти

По завершення навчання учасники отримали відповідні сертифікати.

Коментар
06/12/2024 П'ятниця
06.12.2024
05.12.2024