Сімдесят педагогічних працівників підвищили свої професійні кваліфікації на базі рівненського училища
У Рівненському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі упродовж лютого та березня свої професійні кваліфікації підвищили 70 педагогів.
Учасниками програми стажування стали представники Черкаської, Івано-Франківської, Рівненської, Донецької, Миколаївської, Сумської та Кіровоградської областей, – повідомили у соцмережах училища.
Навчання відбувалося на базі навчально-практичного центру інноваційних харчових технологій.
Педагоги закладів професійної освіти готували сучасні страви з кухонь різних країн світу: китайську страву «Ло мейн», кростіні «Капрезе», мармелад з синьої цибулі, свинину запечена з топенадом, лосось «По-тайськи», мілфей з цукіні, рікотою та пармезаном.
По завершення навчання учасники отримали відповідні сертифікати.