Учасники пробного ЗНО-2022 можуть повернути кошти або перерахувати їх на ЗСУ

23 Вересня 2022, 12:36
Гроші 4073
Гроші

Набув чинності Порядок повернення невикористаної частини коштів, сплачених за участь у пробному ЗНО-2022, адже цьогоріч через війну в Україні скасували проведення традиційного ЗНО та пробного ЗНО-2022.

Про це 22 вересня повідомила на сайті Міносвіти.

Особам, які зареєструвалися для проходження пробного ЗНО, повернуть частину сплачених, але не використаних для підготовлення тестувань коштів. Сума, що підлягає поверненню, залежатиме від регіону, де вступник планував складати тестування.

Для повернення/перерахунку коштів, сплачених за проведення пробного ЗНО, учасники мають:

  • авторизуватися на спеціальному сервісі на сайті Українського або відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, зазначивши назву регіонального центру, якому було сплачено за послугу, логін та пароль доступу до персональної сторінки учасника пробного ЗНО;
  • вибрати, куди перерахувати кошти: на підтримку Збройних сил України чи на особистий (або іншої фізичної особи) рахунок.

Також охочі можуть здійснити перерахунок тих коштів, які мають бути повернені за послугу з проведення пробного тестування, на підтримку Збройних сил України. Для цього потрібно підтвердити згоду на переказ коштів, зазначивши свої прізвище та ім’я так, як зазначили під час реєстрації для участі в пробному ЗНО.

Докладна інструкція, як отримати кошти на особистий рахунок на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. У випадку неправильного заповнення заяви учасникові доведеться особисто звертатися до регіонального центру оцінювання якості освіти й очікувати опрацювання документів для повернення коштів.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024
16.03.2024
15.03.2024