Психологи ВНУ імені Лесі Українки співпрацюють із захисниками

05 Лютого 2023, 16:29
Вкладачі ВНУ разом із військовослужбовцями 4481
Вкладачі ВНУ разом із військовослужбовцями

Представники кафедри практичної психології та психодіагностики факультету психології Волинського національного університету імені Лесі Українки активно підтримують і співпрацюють із військовослужбовцями, які захищають Батьківщину від російських окупантів.

Як інформують на сайті закладу освіти, днями відбувся захід щодо набуття офіцерами структури морально-психологічного забезпечення 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна теоретичних і практичних навичок у роботі з підлеглим особовим складом. 

Із військовими працювала завідувач кафедри практичної психології та психодіагностики Людмила Магдисюк і доцент кафедри Антоній Мельник.

На завершення заходу Людмила Магдисюк, Антоній Мельник й очільник Університету Анатолій Цьось отримали подяки від керівництва військової частини за активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у підтримку бойової готовності, патріотизм і відданість обраній справі, якісно організовану підтримку військової частини, яка здійснює відбиття широкомасштабної агресії росії.

Варто зазначити, що співпраця представників Волинського національного університету імені Лесі Українки та військовослужбовців 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна здійснюється на підставі раніше підписаної угоди між ректором і командиром військової частини.

Представники кафедри практичної психології та психодіагностики надають свої послуги як психологи-волонтери і для представників інших військових підрозділів зі стійкою вірою в перемогу України та бажанням зробити свій внесок у її наближення.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024
16.03.2024