Всеукраїнська онлайн-система освіти «Mr.Leader» пропонує активності для малечі

11 Лютого 2023, 10:34
Всеукраїнська онлайн-система освіти «Mr.Leader» пропонує активності для малечі 2170
Всеукраїнська онлайн-система освіти «Mr.Leader» пропонує активності для малечі

Всеукраїнська онлайн-система освіти та піклування за дітьми раннього дошкільного віку «Mr.Leader» пропонує батькам цікаві активності для малюків віком від двох до шести років.

Про це повідомили на сторінці МОН у фейсбуці.

На наймолодших учасників чекає тематичний день «Ігри біля дороги». Діти намалюють долоньками «неслухняний» м’яч, розіграють з іграшками сюжетні ситуації на дорозі.

Для малечі 3-4 років фахівці підготували тематичний день «Безпека ігор біля дороги». Учасники спробують провести дитину на малюнку лабіринтом від майданчика додому по безпечній доріжці, пограють у рухливу гру «Світлофор» та гру з геометричними формами «Припаркуй авто», складуть пазл та побудують на макеті вулиці паркан із пластиліну та сірників.

Дошкільнята 4-5 років відвідають тематичний день «За кермом». Вони пограють у забавку «Кольорові велосипеди»; «проїдуться» ножицями по різних дорогах до намальованого магазину; зліплять із пластиліну самокат; намалюють шлях, яким автобус може доїхати до лісу.

Дошкільнята 5-6 років відвідають тематичний день «Будь уважним!». Вони пограють словесну гру «Можна – не можна», домалюють частини знаків, яких не вистачає, зроблять кубик та виконають завдання.

Реєстрація учасників за посиланням.

Читайте також: В Україні створили освітній серіал «Бути поруч». 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024