Район.Освіта – у п'ятірці найпопулярніших освітніх сайтів

10 Березня 2023, 14:16
Бренд Район.Освіта 2576
Бренд Район.Освіта

Освітній процес під час війни, дистанційне навчання в режимі онлайн, як розвиватися попри війну дітям у школі, підготовка до вступу до ВНЗ, Нова українська школа, освіта закордоном, вивчення іноземних мов, сучасна модель освіти, досвід інших країн в освітньому процесі — такі новини регулярно відстежують школярі, абітурієнти, студенти та безпосередньо їхні батьки. 

То які ж освітні сайти читають найчастіше — розбиралися спеціалісти контент-маркетингової платформи PRNEWS.IO.

Рейтинг п’яти найбільш відвідуваних сайтів складався на основі даних сервісу SimilarWeb та власного каталогу онлайн-медіа, який налічує понад 100 тисяч видань зі всього світу. П’ятірка найпопулярніших сайтів обиралася за головним критерієм — найбільшою кількістю переглядів за 2022 рік.

Район.Освіта – у топі

Видання національної мережі гіперлокальних сайтів Район.in.ua Район.Освіта потрапило до рейтингу, попри те, що працює не повних вісім місяців. Ресурс запрацював на початку серпня минулого року.

На першому місці — портал Освіта.ua. (https://osvita.ua). Упродовж року цей сайт відвідало понад 46,8 мільйона разів. Головними темами є розвиток освіти, вступ до вишу, особливості освіти закордоном, вивчення іноземних мов.

На другому місці — Dovidka.biz.ua з 23,3 мільйона відвідувань. На цьому сайті зосереджені цікаві факти про відомих людей, біографії письменників, художників, також можливо прочитати книги онлайн. 

Третє місце — науково-популярний журнал «Пізнавайка» (https://www.poznavayka.org), зібравши майже мільйон переглядів — 982 тисячі відвідувань. Мета журналу показати, що наука це — не щось нудне, а навпаки цікаве та захопливе.  

Четверте місце за сайтом Робота та навчання сьогодні (https://robotazp.com.ua) з 879 тисяч відвідувань. Це сайт розповідає не тільки про особливості освіти та навчання, а й про пошук роботи, працевлаштування та заробітні плати. 

Та п’ятірку закриває Район.Освіта з 788 тисячами відвідувань (https://osvita.rayon.in.ua). Там аудиторія може знайти останні новини про навчання в школі, виші, зміни у системі освіти в Україні на різних рівнях, освіту українців закордоном, проблеми та здобутки освітнього процесу та людей освіти.

Довідково: мережа Район.in.ua функціонує у складі медіахолдингу CID Media Group. Під брендом «Районів» працює вже понад 40 видань.

На Волині – це Район.Луцьк, Район.Рожище, Район.Ковель, Район.Ківерці, Район.Любомль, Район.Шацьк, Район.Горохів, Район.Іваничі, Район.Володимир, Район.Маневичі, Район.Камінь-Каширський, Район.Локачі, Район.Любешів, Район.Ратне, Район.Стара Вижівка та Район.Турійськ.

У Рівненській області діє вісім сайтів: Район.Острог, Район.Сарни, Район.Дубно, Район.Рівне, Район.Вараш, Район.Корець, Район.Демидівка та Район.Гоща.

Першим сайтом на теренах Закарпаття став Район.Свалява. Зараз там працюють ще й Район.Ужгород та Район.Мукачево.

На Львівщині діє Район.Моршин. На півдні України працює сайт Район.Херсон.

Також у мережі Район.in.ua працюють тематичні проєкти: Район.Медицина, Район.Історія, Район.Культура, Спорт на Районі, Район.Закордон, Бізнес.Район, Еко.Район, Район.Життя та Район.Освіта.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром