Вчителів мистецьких дисциплін запрошують долучитися до онлайн-лабораторії

11 Травня 2023, 11:55
Вчителів мистецьких дисциплін запрошують долучитися до онлайн-лабораторії 427
Вчителів мистецьких дисциплін запрошують долучитися до онлайн-лабораторії

House of Europe («Дім Європи») запрошує вчителів музики, образотворчого мистецтва, художньої культури, драматургії, трудового навчання та інших мистецьких предметів; керівників позашкільких мистецьких гуртків та методистів стати учасниками онлайн-лабораторії.

Про це повідомляють на сайті організації.

Учасники дізнаються, як надихнути учнів працювати в групах та використовувати знання з інших предметів, проводити захопливі онлайн-уроки та використовувати мистецтво для роботи з психологічними травмами. 

Конкурс відкритий для вчителів музики, образотворчого мистецтва, художньої культури, драматургії, трудового навчання та інших мистецьких предметів; керівників позашкільких мистецьких гуртків та методистів. Відібрані учасники зможуть взяти участь у дев`ятиденній онлайн-лабораторії, яка відбудеться у вересні. Для того щоб усі могли вільно спілкуватися з закордонними експертами, організатори запрошують перекладачів.

Як подати заявку?

Заповніть форму на онлайн-платформі

Додайте контакти двох людей, які можуть дати вам рекомендацію та скан першої сторінки паспорта.

Кінцевий термін подачі заявки – 16 травня, 15:00

Що отримають учасники?

  • 15 лекцій про зміни у викладанні мистецьких предметів в межах НУШ, інтегроване та проєктне навчання, змішане та дистанційне навчання та основи арттерапії.
  •  

    П’ять особистих менторських сесій з грантовими експертами, а також розробниками методологій, професорами та викладачами з ЄС, Великої Британії та України.
  • Готову проєктну пропозицію, як покращити свій освітній заклад, складену під наглядом грантових спеціалістів.
  • Нетворкінг з вмотивованими колегами з інших регіонів України.
  • Шанс отримати до 400 євро на професійний розвиток.

Довідка

House of Europe («Дім Європи») — програма, що фінансується Європейським Союзом, створена для підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС і Великій Британії. Вона зосереджена на культурі й креативному секторі, освіті та роботі з молоддю, соціальному підприємництві, медіа.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром