У Національному університеті «Острозька академія» тривають Дні науки – 2023

19 Травня 2023, 10:14
Ілюстрація із сайту Острозької академії 235
Ілюстрація із сайту Острозької академії

Цьогорічна студентсько-викладацька конференція «Дні науки – 2023» у Національному університеті «Острозька академія» відбувається у змішаному форматі: онлайн і офлайн. 

Учасниками стали не лише викладачі та студенти університету, але й науковці інших освітніх і наукових інституцій, експерти, учні та студенти наукових ліцеїв і коледжів. Активно долучилися до наукових заходів, зокрема, представники Обласного наукового ліцею міста Рівного. 

Програма дуже насичена і налічує 59 різноманітних активностей. 

Доктор філософських наук, професор Дмитро Шевчук
Доктор філософських наук, професор Дмитро Шевчук

«Працюватимуть 35 секцій, 11 круглих столів, заплановано 4 презентації, 5 панельних дискусій та інтелектуальний турнір. Науковці дискутуватимуть про культурологію в Україні, розвиток української держави після війни, про штучний інтелект, про те, якими мають стати українські університети загалом», – розповів проректор з науково-педагогічної роботи, доктор філософських наук, професор Дмитро Шевчук

Науковці приділили увагу питанню ефективної взаємодії учасників освітнього процесу під час війни. Цьому питання присвятили окрему секцію під назвою «Способи та практичні інструменти ефективної взаємодії учасників освітнього процесу під час війни», яку модерувала докторка психологічних наук, професорка кафедри психології та педагогіки, директорка НЦ «Саногенна педагогіка та психологія» Галина Гандзілевська

Професорка, докторка психологічних наук Галина Гандзілевська
Професорка, докторка психологічних наук Галина Гандзілевська

Дискутанти говорили про способи організації ефективної взаємодії учасників освітнього процесу в початковій школі в умовах війни; інструменти групової роботи в хмарних середовищах для генерації спільних рішень; підтримку психічного здоров'я дітей і підлітків в умовах війни; ресурсовідновлення учасників освітнього процесу методами арттерапії. 

Із детальнішою програмою наукових заходів можна ознайомитися на сайті університету. 

У публікації використано світлини із сайту університету та сторінок науковців у соціальних мережах. 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024