У Луцьку обговорили інноваційні технології в освіті, науці й виробництві

20 Травня 2023, 10:35
У Луцьку обговорили інноваційні технології в освіті, науці й виробництві ФОТО 357
У Луцьку обговорили інноваційні технології в освіті, науці й виробництві

В рамках днів науки на базі Академії рекреаційних технологій і права відбулась VIII науково-практична конференція «Інноваційні технології в освіті, науці й виробництві».  Участь у заході взяли перший заступник голови Волиньради Юрій Поліщук, депутат облради, професор Волинського медичного інституту Юрій Валецький, медики, науковці, професорсько-викладацький склад та студентство вишу.

Про це повідомили у Волинській обласній раді. 

Ректорка Академії рекреаційних технологій і права, депутатка обласної ради Людмила Стасюк окреслила основну мету конференції як намір активізувати науково-дослідну роботу студентів та молодих вчених та залучити їх до творчого наукового пошуку і генерації нових інноваційних ідей.

«Усі ми - від професора, кандидата наук, докторантів, аспірантів до студентів є великою науковою родиною. Я пишаюся науковцями нашої академії, завдяки їм у нашому регіоні розвивається наука в галузі туризму, права, фізичного виховання та спорту, медицини, фізичної реабілітації та ерготерапії, документознавства та інформаційних технологій, освітніх і педагогічних наук, фінансово-економічної безпеки», - наголосила вона.

Перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук подякував керівництву академії за їх ініціативу у проведенні форуму, що покликаний сприяти розвитку науки, а відтак і поступу держави.

«У наш час проведення будь-яких наукових форумів є доволі важливим чинником, бо незважаючи на війну, життя триває. Для того, щоб країна активно розвивалася, а наука йшла вперед, нам просто необхідно проводити такі заходи, аби усі ті напрацювання та інноваційні досягнення, які продукують наші науковці, мали практичне застосування та принесли відчутну користь як у нинішній непростий для держави час, так і для майбутнього мирного життя, для розвитку країни та її економіки. Сьогодні ви піднімаєте досить важливі та актуальні питання. Ваша копітка робота – це також науковий фронт, який наближає нас до на спільної мети - перемоги», - підкреслив він.

На секційних платформах учасники конференції опрацюють актуальні дослідження в юридичній науці; соціально-психологічні та філософські аспекти розвитку педагогічної освіти; проблеми теорії, методології та практики соціальних комунікацій; еколого-географічні аспекти рекреаційно-туристичної діяльності; інноваційні технології зміцнення здоров’я людини; економіко-правові механізми ефективного впровадження виробничо-господарської діяльності.

За підсумками науково-практичної конференції планують сформувати електронний збірник статей і праць, який буде розміщено на офіційному сайті Академії рекреаційних технологій і права.
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром