ВНУ підписали договір про проходження студентами практики у Регіональному офісі водних ресурсів у Волинській області

22 Травня 2023, 11:11
Стохідська осушувальна система 305
Стохідська осушувальна система

Вкотре між Регіональним офісом водних ресурсів у Волинській області та Волинським національним університетом ім. Лесі Українки уклали договір щодо проходження студентами Географічного факультету освітньої програми Гідрологія виробничої практики.

Майбутні спеціалісти ознайомлюються з роботою у структурних підрозділах офісу, а також працівники РОВР у Волинській області влаштовують для студентів виїзди безпосередньо на водогосподарські об’єкти. Про це пише Регіональний офіс водних ресурсів у Волинській області

Так 16 травня група студентів-випускників та викладачів побували у Ковельському районі, де ознайомились з роботою Стохідської осушувальної системи. Меліоративна система відноситься до осушувально-зволожених, її площа 4,6 тис. га. Водоприймачем цієї системи є річка Стохід, у склад її входять відкриті канали, дамба, насосна станція та водосховище.

З наявним меліоративним фондом в області, перспективами його розвитку та проблемами студентів ознайомив заступник начальника РОВР у Волинській області Ростислав Кравчук, а про роботу Стохідської меліоративної системи розповів начальник Ковельської експлуатаційної дільниці Валерій Грижук. 

Поїздка за відгуками викладачів та студентів була досить корисна та навчальна.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром