Луцький центр зайнятості провів інформаційні вебінари для студентської молоді

01 Червня 2023, 14:09
Луцький центр зайнятості провів інформаційні вебінари для студентської молоді 451
Луцький центр зайнятості провів інформаційні вебінари для студентської молоді

Для студентської молоді у травні 2023 року провели інформаційні вебінари. 

Учасниками заходів стали студенти, які навчаються у Волинському національному університеті імені Лесі Українки за спеціальностями «Облік та оподаткування» та «Аналітична економіка». Про це йдеться на сайті Луцької міськради.

Начальниця відділу активної підтримки безробітних Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості Юлія Харічкова, використовуючи послуги віддаленого конференц-зв'язку Zoom, ознайомила учасників вебінарів із комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, електронними сервісами, каналами пошуку роботи та перевагами офіційної зайнятості.

Обговорили етапами започаткування підприємницької діяльності. Студенти отримали інформацію про Грантову програму уряду «Є-робота» для створення чи розширення вже наявного бізнесу.

Зацікавила учасників заходів інформація про Єдиний портал вакансій. Нові вакансії на порталі з'являються в режимі реального часу. Функціонал сайту дозволяє знайти інформацію про роботу відповідно до регіону, галузі та очікуваного рівня зарплат. Ознайомитись з порталом та актуальними вакансіями можна за посиланням jobportal.dcz.gov.ua.

Для того, щоб дізнатись про власні професійні інтереси та здібності, щоб спланувати професійне становлення та розвиток, студентам рекомендовано пройти тестування на Платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри profi.dcz.gov.ua.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром