Аніматори, смаколики та бодіарт: перед головним конкурсом ВНУ відбулося свято для дітей

02 Червня 2023, 17:10
У ВНУ відбулося свято для дітей 638
У ВНУ відбулося свято для дітей

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки влаштували свято з нагоди Дня захисту дітей, який відзначають 1 червня.

Про це йдеться на сайті закладу.

На площі перед головним корпусом було людно. Тут зібралися студенти та працівники ЗВО, які привели своїх дітей. Також долучитися до святкування могли всі охочі лучани та гості міста.

На початку дійства до присутніх звернулася проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна

«Сьогодні чудовий день – перший день літа і перший день канікул. Це чудовий день не тільки для дітей, а й для батьків, бо вони теж чекали літніх канікул. Попри це, триває війна. Багато українських дітей змушені виїхати за межі країни, багато дітей змушені ховатися в укриттях. Саме тому в Міжнародний день захисту дітей кожен дорослий хоче і повинен показати нашим діткам, що ми поруч. Найдорожче для нас те, що завдяки ЗСУ ми можемо бачити усмішки дітей. Щиро зичу, щоб сьогоднішній та усі наступні дні минали без тривог і наші діти здобували багато позитивних емоцій», – сказала Наталія Богданівна.

На площі перед головним корпусом облаштували чимало цікавих локацій, які представили факультети й інші структурні підрозділи Університету. На гостей свята очікували факультетські острівки із цікавинками для маленьких винуватців свята, фітнес-розминка, бодіарт, руханки, тематичні виставки та майстер-класи. Могли присутні й підкріпитися смаколиками та втамувати спрагу різними напоями, які підготували студенти.

Також до дітвори завітали казкові та мультяшні герої, які веселили усіх і проводили різноманітні конкурси й активності. Найбільше малечі сподобалися Мавка та Міккі Маус.

Під час дійства відбувався збір коштів на потреби захисників України.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром