Ліцей №20 у Рівному відзначив ювілей

04 Червня 2023, 18:00
Ліцей №20 у Рівному відзначив ювілей 305
Ліцей №20 у Рівному відзначив ювілей

Вже більше як пів століття ліцей №20 день у день зустрічає дітлахів Рівного

За цей час зі стін навчального закладу випустилося шість поколінь учнів. Чимало з них стали успішними та поважними особистостями, відомими далеко за межами міста фахівцями – вчителями, лікарями, юристами. Про це йдеться на сайті Департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації

Саме тому,  ювілей ліцею став святом не тільки для педагогічного, учнівського та батьківського колективів, а й для випускників різних поколінь та вчителів-пенсіонерів, які теж прийшли привітати свою альма-матер.

З нагоди ювілею на подвір’ї ліцею відбувся святковий концерт, а для усіх нинішніх учнів пролунав останній дзвінок.

Під час урочистого заходу, який пройшов у душевній родинній атмосфері, згадували, як усе починалося у далекому 1963 році, колишніх керівників, які вписали яскраві сторінки в історію закладу, вчителів-ветеранів та випускників.

«Ліцей – це не тільки стіни, це дух, традиції і креатив, які можна побачити неозброєним оком вже з перших хвилин перебування тут. Я бажаю, щоб цей навчальний заклад подарував світу ще багато великих людей, виховав ще не одне покоління і був місцем, куди завжди хочеться повертатися», – з такими словами звернулася до присутніх заступниця департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Марина Пашковська.

Тепла зустріч у стінах рідного ліцею подарувала незабутні враження та повернула учасників свята у роки щасливого шкільного дитинства.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром