На Львівщині визначили кращих слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів

09 Червня 2023, 14:27
Світлина із нагородження. Джерело: Департамент освіти і науки ЛОДА 427
Світлина із нагородження. Джерело: Департамент освіти і науки ЛОДА

У Вищому професійному училищі №29 міста Львова відбувся II етап обласного конкурсу професійної майстерності  з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

Учасниками стали 23 заклади професійної та професійно-технічної освіти Львівщини, – повідомили у департаменті освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.

Конкурс проводився у два тури:

Теоретичний тур передбачав  комплексну перевірку професійно-теоретичних знань із предметів: «Спеціальна технологія», «Матеріалознавство», «Слюсарна справа», «Технічне креслення», «Допуски та технічні вимірювання», «Електротехніка», «Охорона праці» — і включав у себе виконання тестових завдань на персональному комп'ютері.

Практичний тур складався з виконання завдань, що відповідають вимогам третього кваліфікаційного розряду та передбачають виконання двох завдань: діагностику ходової частини та шиномонтаж.

Оцінювали практичну частину журі, які мають чималий досвід у цій професії, зокрема інженер сервісного центру з ремонту автоелектроніки, директори станцій технічного обслуговування й заступник директора Львівського АТП № 1.

Призові місця посіли:

І МІСЦЕ

Кашуба Андрій, Вище професійне училище 29 м. Львова.

ІІ МІСЦЕ

Перун Олег, Новояворівське ВПУ,

Брилінський Тарас, ВПУ №8 м. Стрия.

ІІІ МІСЦЕ

Пацалюк Юрій, Львівське вище професійне училище комп'ютерних технологій та будівництва,

Трач Анатолій, Добротвірський професійний Ліцей,

Українець Віталій, Львівське вище професійне політехнічне училище.

Усіх учасників нагороджено грамотами та пам'ятними подарунками, а переможці отримали ще й грошові винагороди: за перше місце – 5 000 грн, за друге – 4 000 грн, а за третє – 3 000 грн.

Члени журі зазначили, що усі учасники якісно виконали завдання та не лише продемонстрували глибинні знання, а й показали, що готові використовувати їх на практиці. 

У публікації використані світлини із сайту департаменту освіти і науки ЛОДА.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром