ВНУ імені Лесі Українки співпрацюватиме із Луцьким слідчим ізолятором

16 Червня 2023, 17:00
Підписанти угоди. Світлина із сайту вишу. 426
Підписанти угоди. Світлина із сайту вишу.

Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме з державною установою «Луцький слідчий ізолятор». 

Відповідний договір підписали представники установ, – повідомили у виші. 

Підписання угоди. Світлина із сайту ВНУ імені Лесі Українки
Підписання угоди. Світлина із сайту ВНУ імені Лесі Українки

На зустрічі були присутні начальник Луцького СІЗО Андрій Гульоватий, в. о. заступника начальника з СВПР Тарас Крук, деканеса факультету психології Тамара Дучимінська й завідувачка кафедри практичної психології та психодіагностики Людмила Магдисюк, які й відповідатимуть за реалізацію умов договору.

Документом передбачено організацію партнерства та співпраці сторін, спрямованих на розвиток спільних освітньої, наукової, економічної діяльності між закладами, що передбачатимуть запровадження новітніх форм партнерських відносин. Мета договору – встановлення взаємовідносин, що будуються на основі різних форм співпраці в галузі підвищення рівня професійної підготовки фахівців у соціально-гуманітарній сфері.

Зокрема, представники установ організовуватимуть і проводитимуть наукові, освітні семінари, лекції, конференції, наукові дослідження, братимуть участь у професійних об’єднаннях за фахом, здійснюватимуть наукове консультування, матимуть можливість проходження практики тощо.

«Нам буде цікаво та корисно співпрацювати з такою установою. Це сприятиме покращенню якості освіти та підвищенню рівня знань студентів», – зазначила Людмила Магдисюк.

Представник слідчого ізолятора підтримав завідувачку кафедри. Він зазначив, що його установа теж потребує співпраці, зокрема, з факультетом психології.

 

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром