На Волині запустили дашборд із даними про впровадження електронних журналів у школах

28 Липня 2023, 16:10
Фото ілюстративне 1552
Фото ілюстративне

Відділ цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації спільно з управлінням освіти і науки ОДА запускають інтерактивний онлайн-дашборд, щоб зробити освітній процес прозорим та зрозумілим для усіх.

Про це інформують на сайті Волинської ОДА.

«Dashboard» – це інформаційна цифрова панель, що дозволяє отримувати та аналізувати дані в режимі онлайн.

Онлайн-дашборд є зручним інструментом для вибору батьками закладу освіти для дітей у новому навчальному році. Усього кілька «кліків» допоможуть дізнатись, які із закладів є найбільш прогресивними, відповідають сучасним цифровим вимогам, а відтак, можуть забезпечити якісний освітній процес.

Крім того, освітяни, учні, батьки та усі зацікавлені можуть зручно і легко відстежувати процес впровадження шкільних е-журналів. Навчальні заклади, які ще не впровадили е-журнали, мають змогу обмінятись досвідом із ЗЗСО, які успішно їх використовують.

До слова, дашборд оновлюється в автоматичному режимі. Також дані можна фільтрувати: за районами, громадами, навчальними закладами та освітніми платформами, а також для наочності – використовувати інтерактивну мапу.

Кожен відвідувач дашборду може залишити свій відгук або ж рекомендацію щодо процесу впровадження е-журналів у тому чи іншому закладі освіти.

Переглянути дашборд можна ТУТ.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром