Іменний грант Віцеспікерки Верховної Ради Олени Кондратюк зможуть отримати студенти Острозької академії

14 Жовтня 2023, 10:40
Острозька академія. Фото: сайт університету 615
Острозька академія. Фото: сайт університету

Студенти 2-го курсу спеціальностей «Національна безпека» й «Історія та археологія» Національного університету «Острозька академія» зможуть отримати іменний грант для покриття річної вартості навчання, який заснувала Віцеспікерка Верховної Ради Олена Кондратюк.

Про це повідомили на сайті університету. 

«Кожен сьогодні повинен бути на своєму місці – робити все для того, щоб пришвидшувати нашу перемогу. Попереду перед нами стоїть багато викликів, які стосуються відновлення, відбудови та посилення безпеки України. Вже зараз треба готувати молоде покоління до активної участі у цих процесах. Тому освіта надважлива! А ще важливіше створювати можливості здобувати якісну освіту в Україні за тими напрямками, де будуть вирішуватися питання і прийматися визначальні рішення про наше майбутнє. Про вступ до ЄС і НАТО – про довготривалий мир, добробут і безпеку. На ці питання має давати якісні відповіді наша система освіти. Насамперед у підготовці фахівців з міжнародних питань та у сфері національної безпеки», – зазначила Олена Кондратюк.

Для того, щоб мати можливість отримати іменний грант, потрібно взяти участь у конкурсному відборі – написати мотиваційний лист і знайти відповідь на важливе для кожного питання: «Яким ви бачите свій внесок у повоєнне відновлення України?»

Переможців грантів оголосять 17 листопада.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром