В Україні стартує всеосяжна програма з вивчення англійської мови

02 Листопада 2023, 10:50
Фото ілюстративне 526
Фото ілюстративне

Уряд України запускає всеосяжну й доступну програму з вивчення англійської мови Future Perfect, якою зможе скористатися кожен українець і українка незалежно від фінансового стану чи місця проживання.

Про це повідомив прем’єр-міністра Денис Шмигаль під час презентації національної програми з популяризації англійської мови в Україні.

Мета проєкту Future Perfect — офіційно зробити англійську мовою міжнародного спілкування в Україні, відкрити кожному українцю нові можливості для професії та особистого розвитку, допомогти конкурувати на світовому ринку та отримувати високу зарплату.

Координуватимуть мовну програму Міністерство цифрової трансформації України, Міністерство освіти і науки України й Міністерство культури та інформаційної політики України.

Передбачає Future Perfect продукти та сервіси, що допоможуть вивчити англійську в зручному та доступному форматі. Перші з них — платформа Empower та платформа для вивчення мов Promova

Вона пропонує українцям Premium-доступ до всіх мовних курсів на 3 роки.

А онлайн-платформа для вивчення англійської Empower від Кембриджського університету доступна для українських викладачів та студентів.

Платформу з вивчення англійської мови можна переглянути за посиланням.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром