Волинські заклади освіти отримали нові шкільні автобуси

10 Листопада 2023, 12:33
Шкільні автобуси для громад Волині 560
Шкільні автобуси для громад Волині

Для освітніх закладів територіальних громад Волині передали п’ять шкільних автобусів. 

Проце інформують на сайті Волинської ОДА

«Це чергова партія для поповнення шкільного автопарку, з якого були вилучені автобуси на потреби військових», – повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Очільник області особисто вручив ключі від транспорту представникам Забродівської, Колківської, Копачівської, Сошичненської та Старовижівської тергромад.

«Придбання транспорту – це результат спільних зусиль влади області, територіальних громад і держави. Закуплені автобуси за рахунок субвенції з державного бюджету та коштів місцевих бюджетів», – поінформував Юрій Погуляйко.

Нагадаємо, що з початком повномасштабного вторгнення, на військові потреби вилучили 66 шкільних автобусів, які перебували на балансі громад. З відновленням стаціонарного навчання знову постало питання про вчасний доїзд учнів до навчальних закладів.

У серпні та вересні 2023 року шість шкільних автобусів уже отримали заклади загальної середньої освіти Рожищенської, Локачинської, Підгайцівської, Рівненської, Маневицької та Шацької територіальних громад.

Загалом парк шкільних автобусів тепер налічує 224 одиниці техніки, якими підвозять понад 15 тисяч учнів. Залишається потреба ще у 55 шкільних автобусах.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром