Відбувся віртуальний обмін між студентами рівненського приватного університету та Університету Чукурова у Туреччині

30 Листопада 2023, 10:05
Міжнародний економіко-гуманітарний університет. Фото з архіву 506
Міжнародний економіко-гуманітарний університет. Фото з архіву

У рамах роботи студентського інтеркультурного клубу «Opening the Borders» відбулася відеозустріч студентів Міжнародного економіко-гуманітарного університету із колегами з відділення іноземних мов Університету Чукурова у Туреччині.

Учасниками зустрічі з боку України стали здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності «Середня освіта. Мова і література (англійська)» історико-філологічного факультету, а також студенти факультету кібернетики, педагогічного факультету та факультету здоров’я, фізичної культури і спорту МЕГУ, – розповіли у виші.

Онлайн-зустрічі передував обмін відеопривітаннями.

Віртуальний обмін був присвячений традиційним українським і турецьким стравам та національним святам. 

Під час віртуального обміну. Фото: МЕГУ
Під час віртуального обміну. Фото: МЕГУ

«Спілкуючись у змішаних мінігрупах, в учасників була змога переконатися, що їжа – це не тільки засіб існування, а й віддзеркалення історії та культури певного народу. А підтема національних свят охопила не лише офіційні дати, а й народні та релігійні.  Студенти отримали надзвичайне задоволення від командної роботи – спільного створення міні-проєкту розважальної події. Відгуки учасників свідчать, що досвід віртуального обміну – це не лише про навчання, насамперед, це можливість зануритися в інший культурний контекст через взаємодію та взаєморозуміння», – говорять в МЕГУ.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром