Національний університет «Острозька академія» приєднався до проєкту «Будуємо майбутнє разом»

01 Грудня 2023, 10:30
Острозька академія. Фото з архіву 1223
Острозька академія. Фото з архіву

Економічний факультет Національного університету «Острозька академія» приєднався до проєкту «Будуємо майбутнє разом», що проводить товариство «Computer Logic Group» .

Участь у проєкті дозволить забезпечити студентів сучасними інформаційними технологіями під час вивчення дисциплін з напряму інвестування (зокрема, «Проєктне фінансування», «Інвестиційний аналіз»), – говорять в університеті. 

Товариство «COMPUTER LOGIC GROUP» є провідним українським розробником програмного забезпечення для будівельної та суміжних галузей, а також здійснює освітні послуги з кошторисної справи. 

Вміння, знання в роботі з кошторисною документацією є актуальними та потрібними в економіці України, особливо у період відновлення та відбудови після війни. 

Так, розробник дає можливість навчатись у сучасних програмних комплексах «Будівельні Технології – Кошторис», «Будівельні Технології – Кошторис» безкоштовно для студентів. 

Програмні комплекси та онлайн-сервіси допоможуть студентам здійснити розрахунки та перевірки кошторисів на будівельні роботи, здійснити контроль за ходом будівництва відповідно до вимог кошторисних норм України.

Викладачка дисциплін, на яких використовується вказане програмне забезпечення, доцентка кафедри фінансів, обліку та аудиту Юлія Шулик розповідає:

Юлія Шулик. Фото з відкритих джерел
Юлія Шулик. Фото з відкритих джерел

«Програмне забезпечення ТОВ «Computer Logic Group» активно використовується українськими компаніями та дає можливість працювати в онлайн в постійно оновленій програми. А для студентів – це практичні кейси, виконання актуальних робіт, доступ до матеріалів з підручниками, відеолекціями, корисними покликаннями».

Використання інформаційних технологій сприятиме професійному зростанню студентів університету та додасть важливі навички для конкурентоспроможності на ринку праці.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром