«Почну з наступного року». Добірка ресурсів для безкоштовного вивчення англійської мови онлайн

22 Грудня 2023, 15:59
Вивчення англійської. Світлина: Гончаренко-центр 1578
Вивчення англійської. Світлина: Гончаренко-центр

Незабаром англійська може стати однією з мов міжнародного спілкування в Україні. Тому вивчати її варто вже зараз: це відкриває шалені можливості для освіти, побудови кар’єри та розширення кола знайомств.

Для тих, хто досі відкладає вивчення англійської в довгий ящик всеукраїнська мережа безкоштовних відкритих освітньо-культурних і волонтерських просторів «Гончаренко-центр» пропонує добірку ресурсів, які допоможуть покращити ваш English абсолютно безкоштовно. Чудова нагода розпочати 2024 рік із саморозвитку!

Duolingo – додаток англійської для початківців.

Duolingo – це прекрасний сервіс для тих, хто лише починає вчити англійську мову: тут і інтерактивні вправи з граматики, і тренування слуху, і speaking. А якщо ви забудете пройти урок, Duolingo постійно нагадуватиме про себе електронними листами та сповіщеннями: це ідеально для формування постійної звички навчатися щодня. Стверджують, що 34 години занять на платформі рівнозначні семестру вивчення мови в університеті. 

Гончаренко центр Онлайн – безкоштовні онлайн курси англійської для дітей та дорослих з будь-яким рівнем знань. 

Заняття у центрі – ефективний спосіб вивчати англійську для людей з різними рівнями володіння мовою — від Beginner до Advanced. Викладачі з багаторічним досвідом та носії мови проводять безкоштовні заняття, задають домашку та надають зворотний зв’язок. На платформі також можна проходити тест на закріплення матеріалу, і долучатися до розмовних клубів за вашим рівнем англійської. А на десерт — після завершення навчання тут надають сертифікат, який можна додати у CV та використовувати при пошуку роботи чи навчання. Зареєструватися на курси можна за посиланням. Крім цього, Гончаренко центри проводять офлайн-курси англійської у 25 містах та містечках України.

Tandem – месенджер для вивчення іноземних мов. 

Цей додаток створений для ентузіастів, які хочуть вивчити мову завдяки спілкуванню з іншими людьми, а також поділитись знаннями рідної мови. Ідея полягає в тому, що ви та ваш англомовний партнер навчаєте один одного своїй мові. 

EnglishDom – платформа з безліччю ресурсів для вивчення англійської.

Тут студентам пропонують завдання на платформі на сайті та в мобільних додатках: цифровий підручник, додаток для вивчення нових слів, додаток для виконання домашнього завдання, онлайн-тренажер для самостійних занять, YouTube-канал, блог, розмовні клуби. 

TED – мотиваційні та пізнавальні лекції англійською мовою. 

Платформа для всіх, хто хоче покращити свої навички сприймання мови на слух. Тут ви знайдете короткі лекції на різні теми від учасників щорічної конференції TED – Technology, Entertainment, Design. На сайті також присутні субтитри. 

Обирайте можливість, яка сподобалась найбільше – і вперед, підкорювати англійську. Fingers crossed.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром