Валерій Залужний захистив дисертацію з права, здобувши науковий ступінь «доктора наук»

05 Січня 2024, 18:03
Валерій Залужний. Фото з відкритих джерел 3365
Валерій Залужний. Фото з відкритих джерел

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний захистив дисертацію з права, здобувши науковий ступінь «доктора філософії». 

Точна тема дисертації Залужного засекречена, – пише «Громадське».

Про це свідчать дані NAQA.Svr – це інформаційна система Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. 

Зокрема, система відображає стан захисту дисертації як «ступінь присуджено». Сам захист відбувся в Національному університеті «Одеська юридична академія».

Оскільки дисертація й анотація до неї становлять державну таємницю у сфері оборони, державної безпеки та охорони правопорядку, то переглянути її неможливо.

За ключовими словами відомо, що тема роботи Залужного пов'язана з військовою дисципліною, дисциплінарними проступками та стягненнями.

Публікації Залужного за темою дисертації також присвячені питанням військово-дисциплінарного законодавства. У роботах Залужний підписаний як аспірант кафедри адміністративного, цивільного та господарського права і процесу Академії Державної пенітенціарної служби. Головнокомандувач ЗСУ неодноразово приходив на заходи Академії, наприклад, з нагоди випуску її студентів.

Валерій Залужний у 1997 році закінчив Одеський інститут Сухопутних військ із відзнакою. У 2005 році вступив до Національної академії оборони України, яку закінчив у 2007 році із золотою медаллю.

У 2014 році закінчив Національний університет оборони України імені Івана Черняховського, як найкращий випускник оперативно-стратегічного рівня підготовки був нагороджений перехідним мечем королеви Великої Британії. Упродовж 2019-2020 років навчався на магістерській програмі з міжнародних відносин Національного університету «Острозька академія».

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром