Студенти та науковці можуть стати учасниками технологічного хакатону

23 Січня 2024, 11:13
Технології. Ілюстрація з відкритих джерел 564
Технології. Ілюстрація з відкритих джерел

Науковці та студенти можуть попрацювати над своїми ідеями  у сфері deep tech разом із провідними експертами та інноваційними програмами. 

До 12 лютого можна потрапити на відбірковий хакатон «Інновації у сфері глибоких технологій», що відбудеться 1–3 березня 2024 року в Києві в гібридному форматі, – анонсують у Міністерстві освіти і науки України.

Участь у хакатоні можуть брати як індивідуальні учасники (студенти, науковці, фінансисти, дизайнери-маркетологи, розробники), так і готові сформовані команди.

Подати заявку можна за покликанням.

«В Україні наявний величезний науковий потенціал, реалізація якого потребує тісної співпраці між науковцями та підприємцями. Важливим викликом у сфері інноваційної діяльності є створення найзручніших умов та запровадження нових інструментів для підтримки підприємців deep tech-технологій, наукоємних стартапів, науковців, дослідників та студентів з метою створення інновацій, які критично важливі для відбудови та підтримки процесу трансформації України. Реалізація акселераційних ініціатив Vacuum Deep Tech Acceleration та надання необхідної підтримки наукоємним стартапам сприятиме розбудові національної екосистеми інновацій для забезпечення швидкого та якісного перетворення креативних ідей в інноваційні товари і послуги, збільшення кількості, якості та підвищення економічної віддачі впроваджених розробок, залучення інвестицій в інноваційну діяльність. Упевнені, що інновації, створені українськими науковцями, дослідниками та стартапами, дозволять долати виклики національного та глобального рівня із властивою винахідливістю та сміливістю українців», – коментує Денис Курбатов, заступник міністра освіти і науки України.

30 наукоємних стартапів-переможців приєднаються до акселераційних програм Science Intensive Innovation та Development and Renovation. Команди взаємодіятимуть з потенційними клієнтами, залучатимуть інвестицій, шукатимуть Product-Market Fit, отримають доступ до ресурсів та зможуть перевірити бізнес-модель.

Детальніше про вимоги та процес відбору тут.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром