Чи варто купувати Apple Watch 9 для підлітка?

30 Січня 2024, 16:19
Ілюстрація з відкритих джерел Реклама 407
Ілюстрація з відкритих джерел

Для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку існують спеціальні розумні годинники. Арсенал функцій у них обмежений, а основне призначення полягає у забезпеченні дистанційного контролю з боку батьків. Гаджети дозволяють контролювати переміщення та вмикати «прослуховування» у разі необхідності. З додаткових можливостей – лише камера у просунутих моделей та простенька математична гра. Навіть кількість зареєстрованих номерів мінімальна, щоб не могли телефонувати сторонні особи. 

Вже з переходом до середньої школи дитячі Смартгодинники не цікавлять учнів. А підлітки взагалі не хочуть навіть дивитися в їхній бік, бо мають в користуванні потужні смартфони та інші багатофункціональні гаджети. Натомість з’являється інтерес до фітнес-трекерів та «нашпигованих» різноманітними датчиками й технологіями дорослих Smart Watch. 

В топі у тінейджерів новенькі Apple Watch 9. Щоб зрозуміти, чи варто їх купувати, необхідно проаналізувати основні переваги та фішки експлуатації.

Належність до екосистеми Епл

Купертинівці гарантують ідеальну синхронізацію фірмових девайсів між собою. Епл Вотчі легко «конектяться» з Айпадами, Айфонами, Макбуками, Ейр Подсами та іншою технікою. З розумного годинника без стільникового модуля можна приймати виклики, відповідати на СМС-повідомлення, надсилати голосові у соціальних мережах. Його також зручно використовувати для автоматичного розблокування лептопа. 

Якщо у школяра в розпорядженні є власний ноут або моноблок Епл, варто відкинути сумніви щодо доцільності купівлі iWatch 9. Зрештою, школяреві буде приємно зібрати власну колекцію вартісних іміджевих пристроїв.

Контроль стану здоров’я

Аксесуари не можуть замінити медичне діагностичне обладнання, але вбудовані сенсори та встановлені програми дозволяють:

  • Відстежувати концентрацію кисню в крові,
  • збирати дані ЕКГ,
  • вимірювати частоту пульсу,
  • контролювати фази сну,
  • стежити за психологічним добробутом.

Завдяки зібраній інформації можна своєчасно помітити нетипові зміни в організмі та уникнути проблем зі здоров’ям.

Мотивація до занять спортом

Завдяки славнозвісним кільцям активності Apple Watch 9 мотивують займатися спортом. Вони спонукають хоча б до мінімальних фізичних навантажень, а особливо азартних користувачів можуть підштовхнути до знайомства з новими цікавими видами спорту. У спеціальному додатку доступні тренування на будь-який смак: від бігу чи занять на еліпсоїді до багатоборства.

Привабливий зовнішній вигляд

Сучасні підлітки йдуть в ногу з часом. Вони одягаються зі смаком та обожнюють стильні аксесуари. У дев’ятих Епл Вотч дизайн – в кращих традиціях виробника:

  • Корпус з алюмінію або нержавійки;
  • на 2 матеріали – 8 кольорів (від класичного сріблястого до ніжно-рожевого);
  • екран з мінімальними рамками;
  • розмір на менше зап’ястя – 41 міліметр;
  • знімний ремінець.

Безпека

Годинник завжди знаходиться на зап’ясті, загубити його набагато важче, ніж смартфон. Корпус з продуманою геометрією стійкий до механічних пошкоджень. Фронтальне скло – підвищеної міцності. Водонепроникність – на глибині до 50 метрів. Серед додаткових функцій безпеки – виявлення аварій та реакція на падіння власника.

Apple Watch 9 – це чудовий подарунок до свята чи без приводу, корисне і практичне доповнення до смартфона. Якщо ж телефон підлітка вже старенький та неактуальний, краще спершу оновити його, а вже потім думати про купівлю розумного годинника. 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024