У Міносвіти затвердили календарний план національного мультипредметного тесту

23 Лютого 2024, 10:29
У Міносвіти затвердили календарний план національного мультипредметного тесту 1245
У Міносвіти затвердили календарний план національного мультипредметного тесту

У Міністерстві освіти і науки України наказом затвердили календарний план організації та проведення у 2024 році національного мультипредметного тесту.

Про це інформують на сайті Центру оцінювання кості освіти.

Основну сесію проведуть з 14 травня до 25 червня. З 11 до 19 липня відбудуться додаткові сесії.

Основна реєстрація на іспит стартує 14 березня й триватиме до 11 квітня.

До 15 квітня учасники, що зареєструвалися, зможуть внести зніми до персонального кабінету – змінити предмет на вибір на інший чи змінити населений пункт в Україні / за кордоном, у якому він бажає складати іспит.

У додатковий період з 10 до 15 травня матимуть змогу зареєструватися на тест, які не змогли зробити цього з поважних причин під час основного періоду.а ті, хто реєструвався в основний період реєстрації, але їм було відмовлено в реєстрації. 

Також до 19 травня можна буде внести зміни до реєстраційних даних.

«З 08 травня для зареєстрованих учасників основних сесій національного мультипредметного тесту з’явиться можливість завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ.  Учасники ж додаткових сесій матимуть змогу дізнатися про дату, час і місце проведення тестування з 8 липня. З міркувань безпеки ми не публікуватимемо інформації про те, де на території України відбудуться тестування, ні на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, ні на наших офіційних сторінках у соцмережах. Наполегливо рекомендуємо учасникам не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, адже від цього може залежати безпека і їхня, і організаторів націогального мультипредметного тесту», – повідомили на сайті.

Результати основних сесій мультитесту за шкалою 100 – 200 балів розмістять у персональних кабінетах учасників до 2 липня, а додаткових  – до 26 липня.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром