Освітній застосунок «Мрія» міститиме перевірені ШІ відео та рекомендації з використання штучного інтелекту

28 Лютого 2024, 14:12
Презентація освітнього застосунку 1186
Презентація освітнього застосунку

Україна запускає освітній додаток під назвою «Мрія», який використовуватиме штучний інтелект для перевірки відео на наявність неприйнятного контенту та навчатиме дітей, як отримати користь від штучного інтелекту.

В Україні впроваджують штучний інтелект у сферу освіти. У додатку «Мрія» буде бібліотека відео, які ШІ переглядатиме на предмет неприйнятного контенту, та навчатимуть дітей ефективному використанню штучного інтелекту, повідомив у вівторок віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров. Про це пишуть у Шкільному житті.

«Впроваджуємо штучний інтелект у сферу освіти. Скоро в Україні буде «Мрія», яка кардинально змінить підхід до освіти. У застосунку буде бібліотека відеоматеріалів, якість яких допоможе валідувати штучний інтелект: він перегляне відео щодо, наприклад, некоректних жартів та забороненого контенту», – написав Федоров у Telegram.

Також, з його слів, дітям у школі та в «Мрії» розповідатимуть, як його використовувати, щоб бути більш ефективним, які можливості це створює.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром