У Рівному відбулася робоча зустріч директорів закладів позашкільної освіти

29 Лютого 2024, 17:02
Робоча зустріч ФОТО 377
Робоча зустріч

На Рівненщинні відбулася нарада для директорів закладів позашкільної освіти «Актуальні питання діяльності закладів позашкільної освіти в умовах воєнного та повоєнного часу». 

Привітав учасників заходу перший заступник голови Рівненської обласної держадміністрації Сергій Подолін та заступник голови Рівненської обласної ради Віталій Ундір. Про це пишуть на сторінці Рівнинського обласного інституту післядипломної освіти.

Урочисто нагородили переможців та лауреатів обласного конкурсу «Кращий позашкільний заклад року», ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості».

На зустрічі виступали спікери та спікерки:

  • директорка Рівненського ПДМ Ірина Первушевська;
  • заступниця директора Рівненської МАН Любов Лівандовська;
  • заступник директора Центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Олександр Денисюк;
  • директор Центру національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти Віктор Самчук.

Вони розкрили теоретичні та практичні засади впровадження проєктного підходу в сучасному менеджменті позашкільної освіти, окреслили пріоритети функціонування закладів позашкільної освіти в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення країни.

Презентували здобутки педагогічних колективів очільники закладів позашкільної освіти, що здобули перемогу в обласному конкурсі «Кращий позашкільний заклад року»: директорка Центру дитячої та юнацької творчості Костопільської міської ради Ольга Михальська, директорка Центру дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради Тетяна Маркевич, виконувач обовʼязків директорка Дубенського Центру національно-патріотичного виховання та туризму Інна Гандзілевська.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром