В Острозькій академії провели семінар-практикум із військового спортивного багатоборства «Патріот»

18 Березня 2024, 14:15
В Острозькій академії провели семінар-практикум із військового спортивного багатоборства «Патріот» 267
В Острозькій академії провели семінар-практикум із військового спортивного багатоборства «Патріот»

На базі Національного університету «Острозька академія» відбувся семінар-практикум із військового спортивного багатоборства «Патріот», який провели інструктори Рівненської обласної федерації бойового спортивного багатоборства.

Семінар тривав 16 та 17 березня та складався із двох частин – лекції та практичні заняття. Про це інформують на сайті Академії.

«Нам дуже приємно, що в Острозькій академії відбувається семінар-практикум із військового спортивного багатоборства й популяризація цього виду спорту, головним завданням якого є підготовка молоді до рівня фізичної, тактичної підготовки військовослужбовців першого року служби. Також наші інструктори, тренери проводять заняття в різних силових структурах, спеціальних підрозділах для підвищення військової майстерності, навиків рукопашного бою, тактичної підготовки. Сподіваємося, що наша співпраця дозволить більш якісно готувати захисників України», – зазначив Андрій Ярошевський – президент громадської організації «Всеукраїнська федерація військово-спортивних багатоборств»

Під час першої частини семінару учасники слухали лекції Сучасні тенденції російської гібридної агресії проти України» і «Медіаграмотність як база індивідуального інформаційного захисту». 

Також провели й практичні заняття з рукопашного бою: основи самозахисту та основи самозахисту проти озброєного агресора, з основ тактичної медицини (MARCH), ознайомчі заняття зі зразками стрілецької зброї; основи володіння вогнепальною зброєю й основи тактики дій малих бойових груп.

«Секція фізичного виховання Острозької академії долучилася до організації семінару-практикуму. Дякуємо Збройним силам України за те, що можемо сьогодні проводити такий важливий захід у стінах університету», – прокоментував Геннадій Стадніков завідувач секції фізичного виховання, старший викладач кафедри громадського здоров’я та фізичного виховання Острозької Академії.

Семінар-практикум
Семінар-практикум

Семінар-практикум
Семінар-практикум

Семінар-практикум
Семінар-практикум

Семінар-практикум
Семінар-практикум

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром