Відкрили прийом анкет на щорічну національну премію для вчителів Global Teacher Prize Ukraine

18 Березня 2024, 17:00
Відкрили прийом анкет на щорічну національну премію для вчителів Global Teacher Prize Ukraine 248
Відкрили прийом анкет на щорічну національну премію для вчителів Global Teacher Prize Ukraine

Вперше від початку повномасштабного нападу Росії, в Україні відзначатимуть найкращого вчителя. Організатор премії  спілка «Освіторія», шукає педагогів, які зробили видатний внесок у професію, учнів і суспільство й чия професійна майстерність потребує гідного визнання.

Анкети збиратимуть до 8 липня на сайті Global Teacher Prize Ukraine. Про це інформує Район. Освіта.

«Вперше з початку повномасштабного вторгнення в Україні відзначать найкращого вчителя – щорічна національна премія Global Teacher Prize Ukraine оголосила про початок збору анкет! Головний переможець отримає один мільйон гривень для власного освітнього проєкту та вирушить у подорож на Світову премію Global Teacher Prize», – повідомили організатори.

Заповнити анкету може сам педагог або ж його можуть номінувати друзі, колеги, учні чи їхні батьки.

Також визначать переможця у номінаціях молодий учитель, учитель-новатор, вибір українців та інших.

Головного переможця визначатимуть кілька експертних груп у чотири етапи, а його ім'я повідомлять під час церемонії нагородження 5 жовтня.

«Робота вчителя зараз вимагає не лише професійності, а й глибокої емпатії, сили духу та відданості. Українські вчителі не раз показали, що якими б страшними й складними не були реалії, вони не злякаються і не покинуть своєї роботи. І як справжні професіонали, вони не просто «справляються», вони творять дива, щодня стаючи опорою для наших дітей. Global Teacher Prize Ukraine – це визнання їх невтомної праці, витримки та майстерності. Ми вшановуємо тих, хто виховує наступне покоління українців та українок, бо від того, який фундамент із цінностей та сенсів буде закладено у школах, залежатиме майбутнє нашої країни», – говорить Зоя Литвин, голова спілки «Освіторія» й засновниця премії Global Teacher Prize Ukraine.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром