Як готуватися до виконання завдань мультипредметного тесту з математики

25 Березня 2024, 13:00
Як готуватися до виконання завдань мультипредметного тесту з математики 1051
Як готуватися до виконання завдань мультипредметного тесту з математики

Перший блок мультипредметного тесту у 2024 році складатиметься з української мови та математики. Обидва предмети обов'язковими.

Про це інформують на сайті «Освіта.UA».

У тесті з математики буде 22 завдання:

  • 15 завдань з вибором однієї правильної відповіді з п’яти запропонованих варіантів;
  • 3 завдання на встановлення відповідності у яких потрібно встановити по 3 «логічні пари»;
  • 4 завдання відкритої форми з короткою відповіддю – неструктуровані завдання.

За їхнє виконання вступники можуть отримати від 0 до 32 балів. 

«Завдання з математики зможуть розв’язати не лише ті, хто вивчав математику на профільному рівні, а й ті, хто вивчав її на рівні стандарту. Адже здебільшого завдання відповідають саме програмі рівня стандарту. До того ж кожному учаснику тестування буде надана можливість скористатися довідковими матеріалами, із якими варто ознайомитися заздалегідь. Для того, щоб отримати високий результат з математики, необхідно ретельно працювати над шкільною програмою, відвідуючи онлайн або офлайн уроки, які проводять ваші вчителі», – повідомили на сайті.

Підготуватися до оцінювання допоможе й самопідготовка. Зокрема, тести зовнішнього незалежного оцінювання з математики за попередні роки. Ці завдання згруповані за темами.

«Якщо при виконанні тих чи інших завдань будуть виникати питання щодо правильності відповідей, абітурієнти можуть скористатися коментарями до тестів з математики минулих років, які надані провідними фахівцями з підготовки до тестування», – зазначили на ресурсі.

Також охочі скласти мультитест можуть спробувати пройти демоверсію національного мультипредметного тестів за 2023 та 2024 роки або скористатися сервісом з підготовки до тестування.

«Регулярне виконання тестових завдань з математики онлайн, які максимально наближені до запропонованих під час реального тестування, дозволить призвичаїтися до роботи в середовищі онлайн-тестувальників та отримати результат, який стане перепусткою до омріяного закладу вищої освіти», – розповіли на сайті.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром