У Волинському національному університеті відзначили Міжнародний день відмінника

28 Березня 2024, 13:15
У Волинському національному університеті відзначили  Міжнародний день відмінника 132
У Волинському національному університеті відзначили Міжнародний день відмінника

 У Центрі культури та дозвілля Волинського національного університету провели урочистості з нагоди Міжнародного дня відмінника.

Про це інформують на сайті Університету.

На заході зібралися ректор Анатолій Цьось, проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Людмила Єлісєєва, викладачі, проректор з навчально-виховної роботи та комунікації, працівники Університету та студенти, які мають гарні результати у навчанні.

«Я не пам’ятаю за час своєї роботи в Університеті, щоб ми збирали відмінників і дякували їм за навчання, велику роботу, яку вони роблять для ЗВО та створення іміджу навчального закладу. Дякую вам усім щиро! Дорогі студенти, ви великі молодці, що старанно вчитеся і досягаєте успіхів у навчанні та науці. У нас в Університеті станом на зараз нараховується більше ніж тисяча осіб, які склали минулу сесію на відмінно. Але в цьому залі зібралися люди, які всі сесії впродовж навчання склали на відмінно. Це велика честь для мене і нашого Університету», – звернувся до присутніх Анатолій Цьось.

Зі слів ректора, головним мотивом події стала відповідь на запитання: «Що робити відміннику далі?».

Проректорка Людмила Єлісєєва розповіла присутнім, що зимову сесію успішно склали 1438 студентів, зокрема 366 з них ніколи не мали четвірок. Найбільше відмінників на факультеті економіки та управління. 

Другу та третю сходинку зайняли факультет психології і факультет іноземної філології.

Працівники Університету розповіли студентам про міжнародну і наукову роботу та академічну мобільність. А представники факультету культури і мистецтв підготували для загалу культурну програму.

Анатолій Цьось
Анатолій Цьось

Людмила Єлісєєва
Людмила Єлісєєва

День відмінника
День відмінника

День відмінника
День відмінника

День відмінника
День відмінника

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024