Студентки Острозької академії розпочали семестрове навчання в Португальському університеті Бейра Інтеріор

28 Березня 2024, 16:23
Студентки Острозької академії розпочали семестрове навчання в Португальському університеті Бейра Інтеріор 353
Студентки Острозької академії розпочали семестрове навчання в Португальському університеті Бейра Інтеріор

Університети Бейра Інтеріор та «Острозька академія» провели конкурс на отримання стипендії від «Erasmus+». Стипендійна програма призначена забезпечити навчання за обміном у семестрі 2023-2024. В межах цієї програми три студентки із Острозької академії й розпочали навчання в португальському університеті Бейра Інтеріор.

Про це інформують на сайті Острозької академії.

За обміном навчатимуться: студентка четвертого курсу економічного факультету Каріна Клепак, третьокурсниця навчально-наукового інституту соціально-гуманітарного менеджменту Яна Манько та студентка другого курсу навчально-наукового інституту лінгвістики Катерина Опейда.

«Отримати можливість навчатися за обмінною програмою Erasmus + раніше було моєю мрією і ціллю. Зараз саме завдяки Острозькій академії цей бажаний досвід став для мене реальністю. Я пишаюся тим, що можу представляти українських студентів у Португалії. Упевнена, що ця сторінка мого життя відкриє не лише нові знайомства, знання та ідеї, але й дасть поштовх до нових звершень, які потрібно втілювати на рідній землі», – зазначила Каріна Клепак

«Отримала щасливий білет й опинилася в гірському містечку Португалії на один семестр навчання. Нові викладачі, одногрупники й новий етап у житті. Це все завдяки Острозькій академії! На першому курсі лише мріяла про студентський обмін Erasmus+, а зараз можу бачити його насправді. За три тижні перебування тут уже маю наповнену досвідом валізку. Тож купую ще одну для наступних місяців», – ділиться Яна Манько.

«Я щиро дякую за надану можливість, підтримку й допомогу Острозькій академії, міжнародному відділу й Інституту лінгвістики, завдяки яким моя мрія стала реальною. Для мене цей обмін є надзвичайно важливим, адже маю можливість не лише отримувати нові знання, пізнавати систему освіти іншої країни, дізнаватись про звичаї, культуру та традиції інших країн світу, але й розповідати про Україну та робити все можливе, аби голос українського народу був почутий в усьому світі», – сказала Марина Опейда.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром