Стартувала реєстрація на всеукраїнський тренінг про освітню інтеграцію дітей в умовах війни

28 Березня 2024, 18:50
Стартувала реєстрація на всеукраїнський тренінг «Використання ресурсів освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини задля сприяння інтеграції дітей, які опинилися в умовах війни» 1005
Стартувала реєстрація на всеукраїнський тренінг «Використання ресурсів освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини задля сприяння інтеграції дітей, які опинилися в умовах війни»

У межах проєкту «Стаємо сильніші разом!» розпочалася реєстрація на всеукраїнський тренінг «Використання ресурсів освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини (освіти для демократичного громадянства і прав людини) задля сприяння інтеграції дітей, які опинилися в умовах війни».

Тренінг проводитимуть з 8 по 12 – у першої групи та з 15 по 19 квітня – у другої. Про це повідомили на сайті Міністерства науки і освіти України.

«Учасники тренінгу на практиці ознайомляться з можливостями використання ресурсів освіти для демократичного громадянства і прав людини у роботі з дитячими спільнотами, дізнаються методи супроводу інтеграції дітей зі статусом ВПО, опанують методики неконфліктного спілкування, отримають набір вправ для побудови ефективної міжособистісної комунікації та розвитку дружньої атмосфери в дитячій спільноті, а також глибоко зануряться в соціальні, психологічні, педагогічні аспекти інтеграції в дитячу спільноту дітей, які опинилися в умовах війни», – повідомили на сайті Міносвіти.

Тренінг безплатний та відбудеться дистанційно.

Зареєструватися можна тут.

Нагадаємо, що ініціатива «Стаємо сильніші разом!» призначена допомогти дітям, які постраждали від повномасштабної війни. Вона охоплює вчителів, керівників закладів освіти, шкільних психологів, батьків, голів, працівників органів управління освітою територіальних громад. Її реалізують Міносвіти, Швейцарсько-український проєкт «DECIDE», Офіс Омбудсмана України та Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром