Освітян 21 жовтня запрошують на вебінар антифейкової гри «НотаЄнота»

19 Жовтня 2023, 09:18
Учасники гри «НотаЄнота» з відзнаками 1970
Учасники гри «НотаЄнота» з відзнаками

Учасники вебінару детально розберуть завдання гри на основі фейків, а також алгоритм організації та проведення її.

У суботу, 21 жовтня, о 10:00 освітян, бібліотекарів, активістів та усіх, хто цікавиться розвитком критичного мислення та інформаційної гігієни запрошують на навчальний вебінар антифейкової гри «НотаЄнота». Про це йдеться на фейсбук-сторінці гри.

Під час вебінару учасники детально розберуть завдання гри на основі фейків, а також алгоритм організації та проведення гри. Після вебінару учасники на електронну пошту отримають презентацію для проведення гри «НотаЄнота» та онлайн-матеріали для проведення заходу у своєму навчальному закладі.

Участь у вебінарі безплатна за попередньою реєстрацією https://forms.gle/vnZ8bC2CkErnjshK9

«НотаЄнота» – це командна гра для учасників віком від 13 років. Мета гри – показати, як працюють фейки та дезінформація на основі справжніх кейсів, навчитися визначати ворожі впливи та їхні цілі.

Для організації гри необхідно зібрати щонайменше дві команди по три-чотири гравці. Найбільша кількість гравців, які одночасно грали у «НотаЄнота» – 140 (15 команд).

Авторка антифейкових ігор – фактчекерка, головна редакторка проєктів «НотаЄнота» та «По той бік путінської брехні», викладачка Інституту журналістики КНУ ім.Т.Шевченка Альона Романюк

Проєкт «НотаЄнота» переміг в медіаакселераторі «Mediengeist» від Куншт та Goethe-Institut Ukraine у листопаді 2022 року.

Читайте такожАкадемія української преси запустила онлайн-курс «Експрес-медіаграмотність для підлітків»

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром